Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

EMITT TURİZM FUARI'NDA ORDU STANDI'NA YOĞUN İLGİ (29.01.2016)

28 Ocak tarihinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde açılışı gerçekleştirilen 20. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ordu standı büyük ilgi görüyor.

Ordu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personellerinin hazır bulunduğu EMITT Fuarı’nda, Ordu Standı da büyük ilgi görüyor. Ziyaretçi akınına uğrayan stant Ordu’nun tarihi, turistik ve kültürel değerlerini yansıtan dizaynıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Fuarda yaptığı tanıtımla ön plana çıkan Ordu standını ziyaret eden Valimiz Sayın İrfan  Balkanlıoğlu, Ordu’nun, EMITT Turizm Fuarı’nda etkin bir şekilde tanıtılacağını ifade ederek,  20. kez kapılarını açan EMITT Turizm Fuarı’na Türkiye’nin 81 vilayeti ile uluslararası birçok seyahat acentesi ve tur şirketinin katıldığını söyledi ve “Güzel bir organizasyon. Ordu İlimiz burada en iyi şekilde tanıtılacak” dedi.

“Ordu büyüleyici bir güzelliğe sahip; yaylaları, denizi, sahili ve koyları ile insanların rağbet edeceği, huzur bulabileceği bir il” diyen Valimiz Sayın İrfan  Balkanlıoğlu, “Bizlerde Ordu Valiliği olarak başlattığımız tanıtım çalışmalarımızla Ordu’nun doyumsuz güzelliklerinin herkes tarafından bilinmesini ve turizmden hak ettiği payı almasını istiyoruz. Dolayısıyla bu tür fuarlara büyük önem veriyor, fırsat bilerek Ordu’yu tanıtmaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız tanıtım çalışmalarımızla birlikte turist sayısında artış oldu. Her fırsatı değerlendirerek, Ordu’yu tanıtacağız. Ordu, teğet geçilen değil, kalınacak bir il olacak” şeklinde konuştu.

Valimiz Sayın İrfan  Balkanlıoğlu, “Turizmde ulaşımın önemine de değinen Valimiz Sayın İrfan  Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun havalimanını, çevre yolu, Akdeniz-Karadeniz yolu ise Ordu’nun çehresini değiştirecek ve Ordu turizmde bir marka kenet olacak” diye konuştu.

EMITT, sunduğu turizm destinasyonları ile ziyaretçileri buluştururken, fuar 31 Ocak tarihine kadar gezilebilecek.

EMITT  - Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı, 28 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasında ziyarete açık kalacaktır.

28 Ocak 2016 - Perşembe
11.00 – 18.00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

29 Ocak 2016 - Cuma
10.00 – 18.00 saatler arasında ziyarete açıktır.

30 Ocak 2016 - Cumartesi
10.00 – 18.00 saatler arasında ziyarete açıktır.

31 Ocak 2016 - Pazar
10.00 – 18.00 saatler arasında ziyarete açıktır.

Haberler Ordu Valiliği,  29 Ocak 2016 Cuma