Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİNİN GALASI YAPILDI (09.05.2017)

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkıları ile Ordu Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Sinema Etkinliği Günleri”  açılış gala programına katıldı.
 
Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, daire müdürleri ve davetliler katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkıları ile Ordu Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Sinema Etkinliği Günleri”  açılış gala programında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Anlamlı bir program. Burada engeli nedeniyle kalmak durumunda ve rehabilite edilmek durumunda olan bir çok vatandaşımız  bulunuyor. Tabi bunların bir kısmı dünya ile irtibatını kesmiş durumda. Ancak sevildiğini, ilgilenildiğini bilecek düzeyde bir yapı ve dokuya sahipler. Allah engelli kardeşlerimizi ve yakınlarını bu şekilde imtihan ediyor. Sadece birisi ona sevgi ve ilgi gösterirse sevildiğini biliyor. Karnı acıktığında da kimisi yemeğini kendi yiyebilirken, kimisi de yardımsız hayatını devam ettiremeyecek durumda.  Toplum olarak bizim de destek olmamız, o insanlara yardımcı olmamız lazım” diye konuştu.
Vali Balkanlıoğlu,  sinema etkinliğini buraya getiren, bu oluşumu ve kampanyayı düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, görevli arkadaşlarımıza rehabilitasyon merkezinde çalışan görevlilere teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ise yaptığı konuşmada, sinema günleri etkinliği’nin ilkinin 2015 yılında, bu yılda 1 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında merkez ve ilçelerde gerçekleştirildiğini söyleyerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na katkı ve desteğinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkıları ile Ordu Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediğini   “Sinema Etkinliği Günleri”  açılış gala programı film gösterimi ve kokteyl ile sona erdi.

1.jpg

22.jpg

33.jpg