Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

ATV ANA HABER EKİBİ ORDU ÇEKİMLERİNİ TAMAMLADI (07.05.2017)

ATV  Ana Haber ekibi Ordu çekimlerini tamamladı.
 
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine Ordu’ya gelen ATV  Ana Haber programından muhabir Özlem Aktay ile kameraman  İlhan Tanrıöver 3 gün boyunca Ordu'nun değişik noktalarında haber çekimleri gerçekleştirdi.
 
Ordu’nun değişik yörelerinde çekimler yapan ATV Ana Haberden muhabir Özlem Aktay, Boztepe, teleferik, Ordu’da balcılık, fındık, yöresel yemekler, köylerde  hala devam eden Gürcü kültürü, Bayadı Mahallesi’nde Türkiye’nin dünyaca takdir edilen ilk çalgı yapımcısı  Ahmet Özdemir’in atölyesinde mesleği  devam ettiren torunlarının klarnet hikayesi ile Ordu’nun  turizmi ve  tanıtım faaliyetlerine yönelik  haber çekimleri yaptı.
 
ATV Ana Haber muhabiri Özlem Aktay, ilk kez Ordu'ya geldiğini ve çok keyifli çekimler yaptıklarını söyleyerek, "Ordu, doğası, tabiatı, insanı, yemeği, kültürü ve herşeyi ile görülmesi gereken bir yer.  Ordu, turizm anlamında öne çıkacaktır. Havalimanının olması ise turizm açısından ayrı bir önem taşıyor. Çekimlerimiz çok güzel geçti ve birçok haber çekimi yaptık. Ordu insanı çok sıcakkanlı, misafirperver. Hem yeşile,  hem denize kısacası Ordu'dan herşeye doyarak  ayrılıyoruz. Ordu, bizleri çok etkiledi ve hayran kaldık. Temmuz ve Ağustos aylarında  yine gelerek haber çekimleri yapmak istiyoruz. Ordu Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu'na da bizleri davet ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel kenti tanıtma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.
 
Ordu'da çekimleri yapılan haber görüntüleri, önümüzdeki günlerde ATV Ana Haber bülteninde yayınlanacak.

KAYNAK:ORDU VALİLİĞİ

001.jpg
002.jpg