Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

MUĞLA INSTAGRAM YARIŞMASI 19 Nisan -15 Eylül 2017

INSTAGRAM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

600 Milyon kullanıcıya ulaşan sosyal medya platformu olan instagram, kullanıcılar tarfından yapılan paylaşımlarla çeşitli coğrafya ve kültürlerin tanıtılmasına büyük katkı sağlamaktadır.

Yapılacak olan instagram yarışması ile geniş kullanıcı sayısına ulaşan sosyal medya platformlarının gücünden de yararlanarak ilimizin coğrafi tarihi kültrel turizm potansiyelinin Dünya genelinde tanıtılması hedeflenmektedir.

YARIŞMA KOŞULLARI

  • 18 yaşını bitimiş her birey yarışmaya katılabilir.
  • 19 Nisan – 15  Eylül 2017 tarihleri arasında Muğla İli sınırları içerisinde çekilmiş fotoğraflardan oluşmalıdır.
  • Yapılacak paylaşımlardaki içerik Temel İnsan Hak ve Özgürlüklerine aykırı olmamalıdır.
  • Propaganda içerikli siyasi paylaşımlar yapılamaz.
  • Din, dil, ırk, cinsiyet ayrımcılığı içeren paylaşımlar yapılamaz.
  • Olumsuz örnek oluşturacak içerikler paylaşılamaz.

Yarışmacıların  öncelikli olarak instagram “muglatourism” sayfasına üye olması ve #enjoymugla, #holidayinmugla, #mugladatatil hashtaglerinden en az bir tanesini kullanarak paylaşım yapmaları gerekmektedir.  

ÖDÜL

Koşulları yerine getiren yarışmacılar arasından en fazla beğeni alan ilk üç paylaşım sahibi  Muğla’da tatille ödüllendirilecektir.Yarışma birincisi; iki kişilik 7 gün 7 gece, ikincisi;  iki kişilik 5 gün 5 gece ve üçüncüsü de iki kişilik 3 gün 3 gece olmak üzere tatil ödülü kazanacaktır.Tatil yapılacak hotel ve tarih Muğla Valiliği tarafından belirlenecek ve duyurulacak olup,ulaşım giderleri kazanan kişinin kendisine ait olacaktır.

 

http://www.muglakulturturizm.gov.tr/TR,177759/instagram-yarismasi.html