Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

ORDU; TRAVEL EXPO ANKARA FUARINDA YERİNİ ALDI (22.04.2016)

Ordu,  ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayında açılan "Travel Expo Ankara" Fuarı’nda yerini aldı.

 

Turizm hizmeti üretenlerle, bu hizmeti alacakları aracısız bir araya getiren ve uygun fiyatlarla seyahat planları oluşturulmasına imkan veren Travel Expo Ankara 2016 Turizm Fuarı,  21 Nisanda Ankara’da kapılarını açtı.

 

Atis Fuarcılık tarafından Anadolujet ve TAV sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkı ve destekleriyle bu yıl ilk kez düzenlenen TRAVELEXPO Ankara Turizm Fuarı’nın teması ise ‘Termal Turizm’ olarak belirlendi. Seyahat planlamak isteyenler, uygun fiyat ve kalitede ulaşım ve konaklama imkânları, gidilecek gezilecek yerler hakkında bilgi alma imkanı yakalayacak, alternatif tatil seçenekleri de nihai tüketiciye sunulacak.

 

Fuarda Ordu Valiliğini temsilen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katılım sağlarken, Ordu'yu tanıtıcı materyaller dağıtıldı, yöresel yemekler sunuldu. Folklor gösterilerinin de sunulduğu Ordu standı ilk günden yoğun ilgi gördü.

 

“Travel Expo Ankara” Fuarında Ordu standına büyük ilgi gösterildiğini ve ilk günden ziyaretçi akınına uğranıldığını söyleyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Fuarda, Ordu’nun tanıtımını yapıyoruz.

 

Valiliğimizce başlatılan "Hedef Bir Milyon Turist" sloganıyla yola çıktığımız çalışmalarımızı daha da etkinleştirmek gayesiyle İlimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 24 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek olan   "Travel Expo Ankara" , Ankara ve Anadolu'nun termal, sağlık, kongre, tarih ve inanç turizmi potansiyelinin pazarlanmasında önem arz ediyor" diye konuştu.

 

 ATO Congresium'da 24 Nisan tarihine kadar açık kalacak fuarın partner ülkesi ise İran.  İran'dan resmi ve özel kurumları, sivil toplum kuruluşları, ülkenin zenginliklerini tanıtan stantlar oluşturdu.

 

HABER TARİHİ VE KAYNAĞI: 21.04.2016, ORDU VALİLİĞİ