Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

ORDU; 6.DOĞU ANADOLU TURİZM VE SEYAHAT FUARI'NDA (10.09.2015)

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, TÜRSAB'ın destekleriyle Ajans Asya Fuarcılık tarafından; 10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında Van, Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6. Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı açıldı.

6.Van Ortadoğu Expo Fuarın’da Ordu Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü standını  Van Valisi Sayın  İbrahim TAŞYAPAN ve beraberindekiler ziyarette bulundu. İlimizi tanıtıcı yayınlar ve metaryeller ziyaretçilere verildi.

Ülke turizminin çeşitliliğine destek vermek, işbirliği imkanlarını değerlendirmek amacıyla gerek yurtiçinden, gerekse yurt dışından turizm profesyonelleri ve çok sayıda turizm acentası ile binlerce ziyaretçinin ziyaret etmesi beklenen fuara Doğu ve Güneydoğu illerinden çok sayıda sektör temsilcileri katıldı.

7.500 m2 kapalı sergi alanı, 5.000 m2 fuar ve konferans salon alanları ile toplamda 40.000 m2 alan üzerine inşa edilen bölgenin en büyük ve en modern fuar ve kongre merkezi Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 6.Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı 13 Eylül Pazar günü sona erecek.